Knjeginje Ljubice 3

        19000 Zaječar

        Telefon: 019/421-932

 

I razred

1.    Srpski jezik i književnost

2.    Engleski jezik (Strani jezik I)

3.    Istorija

4.    Muzička kultura

5.    Fizičko vaspitanje

6.    Matematika

7.    Računarstvo i informatika

8.    Geografija

9.    Fizika

10.  Hemija

11.  Biologija

12.  Strani jezik II

13.  Osnovi turizma i ugostiteljstva

14.  Agencijsko i hotelijersko poslovanje

II razred


1.    Srpski jezik i književnost

2.    Engleski jezik (Strani jezik I)

3.    Istorija

4.  Biologija

5.    Fizičko vaspitanje

6.    Matematika

7.  Hemija

8.  Fizika

9.  Ekonomika i organizacija preduzeća

       10. Likovna kultura

       11. Istorija

       12.  Strani jezik II

       13. Geografija

       14.  Agencijsko i hotelijersko poslovanje

 

III razred

 

1.    Srpski jezik i književnost

2.    Engleski jezik (Strani jezik I)

3.    Sociologija

4.    Fizičko vaspitanje

5.    Matematika

6.    Ustav i prava građana

7.    Strani jezik II

8.    Psihologija

9.    Finansijsko poslovanje

10.  Statistika

11. Poslovna korespondencija i komunikacija

12.  Turistička geografija

13.  Istorija umetnosti

14.  Agencijsko i hotelijersko poslovanje

IV razred

 

1.    Srpski jezik i književnost

2.    Strani jezik

3.    Filozofija

4.    Fizičko vaspitanje

5.    Matematika

6.    Strani jezik II

7.    Turistička geografija

8.    Istorija umetnosti

9.    Spoljnotrgovinsko i devizno poslovanje

10.  Pravo

11.  Ekonomika turizma

12.  Marketing u turizmu 

13.  Agencijsko i hotelijersko poslovanje

Nastavni plan

Cilj stručnog obrazovanja za obrazovni profil Turistički tehničar je osposobljavanje učenika za rad u turističkoj organizaciji i rad na recepciji.

S obzirom na neophodnost stalnog prilagođavanja promenljivim zahtevima tržišta rada, potrebu kontinuiranog obrazovanja, stručnog usavršavanja, razvoj karijere, unapređenje zapošljivosti, učenici će biti osposobljavani za:

 

  • primenu teorijskih znanja u praktičnom kontekstu 
  • efikasan rad u grupnim situacijama 
  • preuzimanje odgovornost za vlastito kontinuirano učenje i napredovanje u poslu i karijeri 
  • blagovremeno reagovanje na promenu u radnoj sredini 
  • prepoznavanje poslovnih mogućnosti u radnoj sredini i širem socijalnom okruženju 
  • primenu sigurnosnih i zdravstvenih mera u procesu rada 
  • upotrebu informatičke tehnologije u prikupljanju, organizovanju i korišćenju informacija u radu i svakodnevnom životu. 

Joomla! Debug Console

Sesija

Informacije profila

Iskorišćenost memorije

Upiti baze podataka