Knjeginje Ljubice 3

        19000 Zaječar

        Telefon: 019/421-932

 

I razred

 

1.   Srpski jezik i književnost

2.   Strani jezik 

3. Strani jezik 2

4.   Istorija

5.   Muzička umetnost

6.   Fizičko vaspitanje

7.   Matematika

8.   Računarstvo i informatika

9.   Geografija

    10.   Fizika

    11.   Hemija

    12.   Biologija

    13.   Osnovi turizma i ugostiteljstva

    14.   Higijena

    15.   Usluživanje sa praktičnom nastavom

 

 II razred

 

1.   Srpski jezik i književnost

2.   Strani jezik  

3. Strani jezik 2

4.   Istorija

5.   Likovna kultura

6.   Fizičko vaspitanje

7.   Matematika

8.   Računarstvo i informatika

9.   Geografija

    10.   Fizika

    11.   Hemija

    12.   Biologija

    13.   Ekonomika i organizacija preduzeća

    14.   Usluživanje sa praktičnom nastavom

 

 

III razred

 

1.   Srpski jezik i književnost

2.   Strani jezik

3. Strani jezik 2   

4.   Sociologija   

5.   Fizičko vaspitanje  

6.   Matematika 

7.   Ustav i prava građana

8.   Psihologija

9.   Osnovi kuvarstva  

    10.   Turistička geografija 

    11.   Poznavanje robe

    12.   Usluživanje sa praktičnom nastavom

 

IV razred

 

1.   Srpski jezik i književnost

2.   Strani jezik 

3. Strani jezik 2

4.   Filozofija

5.   Fizičko vaspitanje

6.   Matematika

7.   Turistička geografija

8.   Poznavanje robe

9.   Marketing u turizmu

    10.   Hotelijerstvo

    11.   Nauka o ishrani

    12.   Usluživanje sa praktičnom nastavom

 

 

Nastavni plan

Radne kompetencije ugostiteljskog tehničara su da:

  • Obavlja pripremne i završne radove u ugostiteljstvu
  • Vrši prijem,prihvat i smeštaj gostiju u ugostiteljskom objektu
  • Uslužuje goste pićem,napitcima,hranom i poslasticama
  • Vodi administrativno –knjigovodstvene poslove u ugostiteljskom privrednom društvu.

Joomla! Debug Console

Sesija

Informacije profila

Iskorišćenost memorije

Upiti baze podataka