Knjeginje Ljubice 3

        19000 Zaječar

        Telefon: 019/421-932

 

I razred

1.    Srpski jezik i književnost

2.    Strani jezik

3.    Fizičko vaspitanje

4.    Matematika

5.    Računarstvo i informatika

6.    Geografija

7.  Hemija

8.  Osnovi turizma i ugostiteljstva

9.  Kuvarstvo sa praktičnom nastavom

      10. Zdravstvena kultura

      11. Ishrana

II razred

1.    Srpski jezik i književnost

2.    Strani jezik

3.    Fizičko vaspitanje

4.    Matematika

5.    Ekonomika turističkih i ugostiteljskih preduzeća

6.    Kuvarstvo sa praktičnom nastavom

7.  Ekologija i zaštita životne sredine

8.  Turistička geografija

III razred

1.    Srpski jezik i književnost

2.    Sociologija sa pravima građana

3.    Fizičko vaspitanje 

4.    Matematika

5.  Istorija

6.  Kuvarstvo

7.  Nacionalne kuhinje

8.  Osnove usluživanja

9.  Preduzetništvo

 

Nastavni plan

Dobar kuvar:

  • savesno, odgovorno i uredno obavlja poverene mu poslove;
  • pozitivno se odnosi prema primeni sanitarnih i zdravstvenih mera u kuhinji;
  • ispoljava ljubaznost, komunikativnost, preduzimljivost, nenametljivost  i fleksibilan u odnosu prema gostima i saradnicima
  • ispoljava pozitivan odnos prema značaju funkcionalne i tehničke ispravnosti opreme i sredstava za rad;
  • efikasno organizuje vreme;
  • ispoljava pozitivan odnos prema profesionalno-etičkim normama i vrednostima.

 

Joomla! Debug Console

Sesija

Informacije profila

Iskorišćenost memorije

Upiti baze podataka